Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα του έργου ACCEL στην Καστοριά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα του έργου ACCEL που πραγματοποιήθηκε από την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας (ΕΤΔΥΜΑ) την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά.

Οι παρευρισκόμενοι –επιχειρήσεις της περιοχής και νέοι επιστήμονες- ενημερώθηκαν από την Υπεύθυνη Προγράμματος V-EXELERATE Δρ. Παρασκευή Γκιούρκα, για την έναρξη του νέου κύκλου ταχύρρυθμου προγράμματος ανάπτυξης νέων / βελτίωση υφιστάμενων  προϊόντων. Η Δρ. Παρασκευή Γκιούρκα παρουσίασε το πρόγραμμα, τη διαδικασία συμμετοχής σε αυτό, τα οφέλη που πηγάζουν από την συμμετοχή για τις επιχειρήσεις και τους νέους επιστήμονες και κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Το πρόγραμμα διαρκεί 6 εβδομάδες και περιλαμβάνει  μια σειρά σεμιναριακών μαθημάτων, συνεδριών συμβουλευτικής καθοδήγησης (δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως). Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν στους ακόλουθους συνδέσμους:

  • ΕΓΓΡΑΦΕΣ για ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

https://forms.gle/WrgBJ1jRSYPL6m968

 

  • ΕΓΓΡΑΦΕΣ για ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

https://forms.gle/a7MhQTQ2LNg4a6zk8

 

Στην ημερίδα συμμετείχε και ο κ. Αργύριος Σπυρίδης –CEO Anthology Ventures- Startup Studio&Business AngelsFund– ο οποίος παραχώρησε το πρώτο σεμινάριο με θέμα: «Δημόσιες Σχέσεις, Branding, Marketing και η εφαρμογή τους στην μικρομεσαία επιχείρηση».

Pin It

Αφήστε μια απάντηση