Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο «Πάρκο Δημιουργίας» του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας  

Ημ/νία Ανάρτησης: 9 Ιουνίου, 2023

Η μαζική συμμετοχή μαθητών/τριών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας, καθώς και του ΚΕΦΙΑΠ, έφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μικροί και μεγάλοι εθελοντές που είχαν φιλοτεχνήσει με τα χέρια τους μεταχειρισμένα πλαστικά και μεταλλικά δοχεία, συμμετείχαν στη φύτευση και δημιούργησαν πανέμορφες γλάστρες.

Φυτεύτηκαν 70 δοχεία με δενδρύλλια και λουλούδια, τα οποία θα μεταφερθούν άμεσα και θα κοσμήσουν την πλατεία επί της οδού Μοναστηρίου, φτιάχνοντας το 1ο «Πάρκο Δημιουργίας» μαθητών.

1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (4) (custom)

Για την πραγματοποίηση και της συγκεκριμένης εθελοντικής δράσης, χρειάστηκε η φαντασία, το μεράκι και ο κόπος μαθητών, εκπαιδευτικών και ατόμων με αναπηρία.

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος Φλώρινας για τη δωρεά φυτοχώματος καθώς και στον πρόεδρο της Κοινότητας Περάσματος για την χορηγία και μεταφορά καλλιεργήσιμου χώματος.

Για τη διατήρηση αυτών των πανέμορφων γλαστρών του 1ου Πάρκου Δημιουργίας, απαραίτητη είναι η φροντίδα όλων μας και κυρίως των περιοίκων.

1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (2) (custom)

Το μόνο που χρειάζεται για να παραμείνει όμορφο και ζωντανό το Πάρκο είναι λίγο νερό και στοιχειώδη φροντίδα των φυτών.

Ας σεβαστούμε τις όμορφες δημιουργίες, τον κόπο και το μεράκι των μικρών εθελοντών.

Η ομορφιά γύρω μας είναι υπόθεση όλων μας!

1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (3) (custom)  1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (6) (custom) 1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (11) (custom) 1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (12) (custom) 1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (16) (custom) 1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (17) (custom)1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (15) (custom)1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (13) (custom)1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (14) (custom)1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (10) (custom)1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (7) (custom) 1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (8) (custom) 1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (1) (custom)1ο ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (9) (custom)

TAGGED: 1ο Πάρκο Δημιουργίας, Φλώρινα,