Με τα φορτηγά η κινητοποίηση των εργαζομένων στην Αχλάδα τι είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ορυχεία κ Αλ. Σαμαρτζής (βίντεο)

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στα ορυχεία της Αχλάδας που μένουν χωρίς δουλειά μετά την απόφαση του Υπουργού Ενέργειας να κηρύξει έκπτωτη την εταιρία που εκμεταλλευόταν το κοίτασμα.

Ζητούμε την αναστολή της απόφασης και συνάντηση με τον υπουργό ώστε να βρεθεί λύση και οι εργαζόμενοι να μην χάσουν τη δουλειά τους.

Μας καλύπτει η ανοιχτή επιστολή του Εργατικού Κέντρου στον Πρωθυπουργό και τα πολιτικά κόμματα είπε ο κ Σαμαρτζής δεν θέλουμε να μεταναστεύσουμε τόνισε μιλώντας στο ράδιο Λέχοβο 97.1

Την Τρίτη 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στην πόλη της Φλώρινας και θα είναι ¨πεζοπόρα¨ αλλά και με τα φορτηγά σήμερα μάλιστα θα γίνει και συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Φλώρινας.

Την στήριξη στους εργαζόμενους ανακοίνωσε με επιστολή της η ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ράδιο Λέχοβο 971 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με τον Υπουργό Ενέργειας κ Σκρέκα την επόμενη εβδομάδα την Τρίτη

Pin It

Αφήστε μια απάντηση