Με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης κληρώθηκε ο Ερμής Αμυνταίου

Με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης κληρώθηκε ο Ερμής Αμυνταίου

Η κλήρωση της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2018-19 πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/8) στα γραφεία της ΕΠΟ. Όπως στην Α΄, έτσι και στη Β΄ φάση μετέχουν ομάδες από τη Γ΄ Εθνική και νικητές ή φιναλίστ των τοπικών ΕΠΣ σε νοκ άουτ αναμετρήσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 5 Σεπτεμβρίου.

Οι νικήτριες που θα περάσουν στην γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας, θα συναντήσουν και τις ομάδες της Football League (στην έδρα των “αδυνάτων»), καθώς για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν και τα ερασιτεχνικά σωματεία (κυπελλούχοι ΕΠΣ) στο κύπελλο Ελλάδος, δίνοντας τη δυνατότητα σε αυτά να προχωρήσουν και στους ομίλους, όπου μπαίνουν και οι ομάδας της Super League!

Με τον ιστορικό Οικονόμο Τσαριτσάνης κληρώθηκε ο Ερμής Αμυνταίου, τον κυπελλούχο μιας εκ των δυνατότερων ΕΠΣ που υπάρχουν (ΕΠΣ Λάρισας) στην Ελλάδα. Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 5:00 μ.μ. η ομάδα του Αμυνταίου έχει ραντεβού με την «ιστορία», διεκδικώντας την πρόκριση στην 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Η κλήρωση:
1η ζώνη (Βορράς)
Αναγέννηση Πλαγιάς (ΕΠΣ Κιλκίς)-Θεσπρωτός (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)
Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων (ΕΠΣ Ημαθίας)-Γιαννιτσά (ΕΠΣ Πέλλας)
Ερμής Αμύνταιου (ΕΠΣ Φλώρινας)-Οικονόμος Τσαριτσάνης (ΕΠΣ Λάρισας)
* Άνευ αγώνα προκρίθηκαν οι: Απόλλων Παραλιμνίου (ΕΠΣ Σερρών), Άρης Αβάτου (ΕΠΣ Ξάνθης), Νίκη Βόλου (ΕΠΣ Θεσσαλίας), Α.Ο. Καρδίας (ΕΠΣ Μακεδονίας), Τηλυκράτης (ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας)

2η ζώνη (Νότος)
Αντίμαχος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)-Νικητής Διαγόρα Βραχνέικων (ΕΠΣ Αχαΐας) ή Αιολικός (ΕΠΣ Λέσβου)
Επισκοπή (ΕΠΣ Ρεθύμνου)-Παλληξουριακός (ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης)
Άνευ αγώνα προκρίθηκαν οι: Εθνικός (ΕΠΣ Πειραιά), Ερμιονίδα (ΕΠΣ Αργολίδας), Θύελλα Καμαρίου (ΕΠΣ Κυκλάδων), Ιεράπετρα (ΕΠΣ Λασιθίου), Κόρινθος 2006 (ΕΠΣ Κορινθίας) και ο νικητής του Κιθαιρών Καπαρελίου (ΕΠΣ Βοιωτίας) – Βαθύλλου Πανσαμιακού (ΕΠΣ Σάμος)

Pin It

Αφήστε μια απάντηση