Με τους πρώτους των πρώτων !!

oxe 40 xroniaΣε μια τρίωρη εκδήλωση , που δεν θέλαμε να τελειώσει , ξετυλίχτηκε το κουβάρι της ιστορίας του χάντμπολ , από την Δωδώνη μέχρι σήμερα . Παγκοσμίως και στην Ελλάδα

Με τους πρώτους των πρώτων . Συγκίνηση, θαυμασμός και δέος για τις γυναίκες και για τους άνδρες που παρευρέθησαν. Παρουσία του Δόκτωρ Χασάν Μουσταφά, του Ιουλίου Συναδινού, του Στέλιου Αγγελούδη, του Στέλιου Συκά, και πολλών άλλων.

Κλάμα πολύ για τους ανθρώπους που χάσαμε , ανατριχίλα για τον Χρήστο Γκοτζαμανίδη, δέος για την ομάδα του Αμύντα, αν και εγώ «πεθαίνω » για Νίκο Γιόσκο. Οι γίγαντες του Φιλίππου, του Ιωνικού, του Άρη , οι πρώτες Εθνικές κλπ. Η συγκίνηση από το «τρέμουλο » του Ακτύπη, μόλις πήρε στα χέρια του το δελτίο του , το νούμερο 1 δελτίο του χάντμπολ , μετά από 40 χρόνια. Τα λόγια του Δόκτωρ και η συνάντηση που έκανε με τον Υφυπουργό τον κύριο Βασιλειάδη. Τα λόγια του Ιούλιου, που τον ευχαριστώ προσωπικά για όλα αυτά που είπε , αλλά και για αυτά που έκανε και που θα κάνει.

Μετά από συνεχείς επαφές , αυτοψίες και συνεργασία, μεταξύ της ΓΓΑ και της ΟΧΕ, υπέγραψε χθες ο Ιούλιος την άδεια της Κασιμάτης. Φτιάξαμε ένα γήπεδο από το πουθενά, με την βοήθεια του Σοφοκλή Ξινή και αυτού του απίστευτου τύπου, του Σταμάτη Παπασταμάτη, από τους πιο οραματιστές ανθρώπους-παράγοντες, που έχω γνωρίσει. Και που τώρα θα φουλάρουμε για να τελειώσουμε τα έργα και να γίνει γηπεδάρα, όπως λέει συνέχεια ο Σταμάτης. Και συμφωνία για συνεργασία με το ΕΚΑΕ και τον Αλέκο τον Καποδίστρια. Και πάμε και για κάτι «καλό» για μόνιμη εγκατάσταση στην Αττική.

Και ,και , και ……. Έχω ξαναπεί, ότι όσο οι άλλοι κάνουν κριτική, όσο άλλοι ντιλάρουν τον εαυτό τους, όσο άλλοι πουλάνε παπά, εμείς δουλεύουμε και προσπαθούμε να παράγουμε αποτελέσματα . Αυτά, που προσπαθούν να τα οικοιοποιηθούν κάποιοι παπατζήδες. Αργά ή γρήγορα όμως η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως. Και χθες βγήκε από το στόμα του πιο αρμόδιου που υπάρχει. Του ΓΓΑ. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω , δεν χρειάζεται. Σημασία έχει ότι η δουλειά μας άρχισε να αποδίδει και τυγχάνει καθολικής αναγνώρισης από την επίσημη Πολιτεία. Ελπίζω στο άμεσο μέλλον, να έχουμε και άλλα καλά νέα να μοιραστούμε μαζί σας, για το αγαπημένο μας άθλημα .

Κώστας Σταματιάδης
πηγή: aekpassion.blogspot.gr

Pin It

Αφήστε μια απάντηση