Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Ο.Α.Κ η συμμετοχή της Αγνής και της Ιωάννας Ζυγούρα στην εθνική ομάδα νεανίδων Χάντμπολ

Ημ/νία Ανάρτησης: 20 Μαρτίου, 2013

aoak-logo-skioyroi

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 και ώρα 16:00 στο ξενοδοχείο Palace στην Γλυφάδα  έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νεανίδων, ενόψει της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει την Πέμπτη 21 Μαρτίου για την Σλοβακία, όπου θα αντιμετωπίσει τις Νορβηγία, Σλοβακία και Βοσνία το διάστημα 22-24 Μαρτίου.

 xantmpol-neanidon-2013

Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Σωκράτης Βακάλης και Γιώργος Αντωνίου κάλεσαν τις εξής 16 αθλήτριες: Κεπεσίδου, Παύλου, Στουγιαννίδου (ΑΟ Προσοτσάνης), Μανιά, Σαραντάκου (ΑΟΔ Κορυδαλλού), Ζυγούρα Α., Ζυγούρα Ι. (ΑΟΑ Καστοριάς), Γιαννοπούλου (Φέρωνας), Ανδρίτσου, Γιουλβανίδου, Παπαδοπούλου Α., Τσαλουκίδου (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Μανδά (ΟΦΝ Ιωνίας), Σημαιοφορίδου (Πόντιοι Κιλκίς), Ράτσικα, Τσιτλακίδου (Παναθλητικός).

vlaxopoulos-panagiotis-1

Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Ο.Α.Κ.  την Καστοριά και όλη την δυτική Μακεδονία  χαρακτήρισε την συμμετοχή δύο αθλητριών από τον αθλητικό όμιλο αντισφαίρισης Καστοριάς ο πρόεδρος της Ε.Σ.Χ.ΔΥ.Μ. κος Παναγιώτης Βλαχόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στο ράδιο Λέχοβο 97,1

TAGGED: Λέχοβο,