Μήνυμα του Δημάρχου Πρεσπών Βασίλειου Τσέπα ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων

Ημ/νία Ανάρτησης: 19 Νοεμβρίου, 2011

tsepas_graf1

Μήνυμα του Δημάρχου Πρεσπών Βασίλειου Τσέπα για την 21η Νοεμβρίου, ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων

 

«Την 21η Νοεμβρίου τιμούμε τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στα στελέχη και τα στρατευμένα νιάτα  της πατρίδας μας, που με θάρρος και αυταπάρνηση επιτελούν το χρέος  τους απέναντι στην Ιστορία μας και  μας εξασφαλίζουν την ειρήνη, την ασφάλεια και την ευημερία.

Σήμερα που ο κοινωνικός ρόλος του στρατεύματος είναι ιδιαίτερα διευρυμένος, οφείλουμε όλοι να στεκόμαστε στο πλευρό όλων  αυτών που υπηρετούν την πατρίδα. Και δε θα πρέπει να επιτρέψουμε στην οικονομική κρίση, να διαβρώσει αυτές τις δομές, που τονώνουν το αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων, ιδιαίτερα εκείνων που ζουν στα σύνορα της χώρας.

Στις Πρέσπες, έχουν μειωθεί τα φυλάκια που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια. Δε γνωρίζω ποιος είναι ο σχεδιασμός για τη λειτουργία των μονάδων στην περιοχή, εύχομαι όμως κανείς να μην ξεχνά ποια είναι η γεωγραφική θέση του Δήμου μας.

Εύχομαι ολόψυχα, στους αξιωματικούς άνδρες και γυναίκες, τους οπλίτες και το πολιτικό προσωπικό των  Ενόπλων Δυνάμεων, υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στην επίτευξη της αποστολής τους».

TAGGED: Πρέσπες,