Μία ακόμη Τράπεζα Τροφίμων εγκαινίασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Ημ/νία Ανάρτησης: 10 Φεβρουαρίου, 2012

im-trapeza-trofimon-0

Την 3η κατά σειρά Τράπεζα Τροφίμων στην πόλη της Καστοριάς, εγκαινίασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε κεντρική οδό της πόλεως της Καστοριάς (Μανωλάκη 18).

im-trapeza-trofimon-1

Ο Ποιμενάρχης μας στον χαιρετισμό του ανέφερε πως είναι υποχρέωση όλων μας, να σταθούμε στον πάσχοντα άνθρωπο με όσες δυνάμεις διαθέτουμε και οι ευχαριστίες για όσα πράττει η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, πρέπει να απευθύνονται προς τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και στους ανθρώπους που προσφέρουν από το περίσσευμα ή το υστέρημά τους.

im-trapeza-trofimon-2

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλλουν στην προσπάθεια της Μητροπόλεώς μας, με πρώτο τον υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Συτιλίδη, τον π. Λάζαρο Σίμο και άλλους πατέρες και τις κυρίες που βοηθούν στις φιλανθρωπικές δράσεις της Μητροπόλεως ευχόμενος να έχουν τη δύναμη να συνεχίσουν να στηρίζουν το έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

im-trapeza-trofimon-3

Παρών στον αγιασμό και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Καστοριάς κ. Τρύφωνας Πολυγιάννης, ο οποίος φανερά συγκινημένος συνεχάρη τον Επίσκοπό μας και τους συνεργάτες της Μητροπόλεως για το έργο που επιτελούν στους δύσκολους καιρούς που διέρχεται η Πατρίδα μας και ευχήθηκε η Παναγία μας να στέκεται αρωγός και να κατευθύνει τα βήματα όλων μας.