Μιχάλης Χάτζιος: Δίνεις αίμα Δίνεις ζωή Κάλεσμα σε συλλόγους και πολίτες (βίντεο)

Μιχάλης Χάτζιος: Δίνεις αίμα Δίνεις ζωή Κάλεσμα σε συλλόγους και πολίτες

 

Για την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ε.Ε.Σ., το Γραφείο Εθελοντισμού και η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Φλώρινας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Φλώρινας μίλησε στο ράδιο Λέχοβο 971 ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού κ Μιχάλης Χάτζιος

Οι ανάγκες για αίμα είναι πολύ μεγάλες και οι αιτίες πολλές όμως εμείς θέλουμε να τις καλύψουμε είπε ο κ Χάτζιος και κάλεσε συλλόγους και πολίτες να συμμετέχουν.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 τις ώρες 09:00 πμ έως 13:00 στον χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Φλώρινας.

Ο κ Χάτζιος τόνισε ότι οι μονάδες αίματος που θα δοθούν μπορούν να εγγραφούν και στις Τράπεζες Αίματος  των συλλόγων και όπου οι πολίτες αιμοδότες  επιθυμούν.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας υπογράμμισε το συνεχές και αμείωτο ενδιαφέρον για κοινωνικά θέματα των μελών των συλλόγων και ζήτησε να συμβάλλουν και σε αυτή την ουσιαστική και ιδιαίτερα σημαντική κοινή εθελοντική δράση.

Έχουμε μια άριστη συνεργασία με το ΠΤ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και σήμερα γίνεται ένα πρώτο βήμα αν καταφέρουμε την συνεργασία με όλους του συλλόγους θα είναι η πεμπτουσία του εθελοντισμού τόνισε ο κ Μιχάλης Χάτζιος.

Ως εκπαιδευτικός μάλιστα ζήτησε και από τους Διευθυντές των Σχολείων να εντάξουν από κοινού δράσεις στο πρόγραμμα των μαθημάτων

Pin It

Αφήστε μια απάντηση