Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Ημ/νία Ανάρτησης: 28 Αυγούστου, 2012

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ των λυκείων της Π.Ε. Φλώρινας. Η επιτυχία τους αυτή, δικαίωσε τους κόπους και την προσπάθειά τους και μπροστά τους ανοίγονται πλέον νέες προοπτικές και μια νέα ζωή. Αρκεί να συνεχίσουν να πορεύονται με την ίδια πίστη και θέληση που επέδειξαν μέχρι τώρα.

Παράλληλα, θέλω να συγχαρώ τους γονείς των επιτυχόντων, που συμμετείχαν ενεργά σε αυτή τη θετική εξέλιξη, χάρη στην αγάπη, στη φροντίδα και στη συμπαράσταση – υλική και ηθική – απέναντι στα παιδιά τους.

Να συγχαρώ επίσης και τους καθηγητές τους για τα εφόδια που προσέφεραν και τα οποία έπιασαν τόπο.

Θέλω όμως να συγχαρώ και όσες και όσους προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν και να τους υπενθυμίσω πως όλη η ζωή είναι μπροστά τους και οι ευκαιρίες θα εξακολουθούν να παρουσιάζονται και θα είναι πολλές. Άλλωστε, η ιστορία διδάσκει πως ο πόλεμος δε χάνεται, όταν χαθεί μια μάχη.

Τέλος, από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, θέλω να καλωσορίσω τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες που θα έρθουν στην πόλη της Φλώρινας και θα αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας μας. Και να τονίσω πως θα είμαστε στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν κατά την εδώ παραμονή τους, στα ομορφότερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής τους.

 

Δημήτριος Ηλιάδης

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας