Μήνυμα Χαριτίδη Ευθύμιου για την παράδοση – παραλαβή της ΔΕΤΕΠΑ στη νέα Δημοτική Αρχή

Μήνυμα Χαριτίδη Ευθύμιου για την παράδοση – παραλαβή της ΔΕΤΕΠΑ στη νέα Δημοτική Αρχή

 

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

 

Τη Δευτέρα 30.09.2019 συγκροτήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου μας το νέο ΔΣ της ΔΕΤΕΠΑ.

Μετά από 5 χρόνια στην προεδρία της ΔΕΤΕΠΑ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας κατά την επιτέλεση των καθηκόντων μας, και ιδίως τα μέλη του ΔΣ και όλους τους εργαζομένους της επιχείρησης, με τους οποίους με την άριστη συνεργασία μας καθόλη τη θητεία μας εκτιμώ ότι υλοποιήσαμε τους περισσότερους από τους στόχους που θέσαμε. Φυσικά και όλους τους δημότες και συνδρομητές της Τηλεθέρμανσης, που στηρίζουν έως τώρα τη λειτουργία της Τηλεθέρμανσής ως ξεχωριστό αγαθό και πολύτιμη κατάκτηση του Δήμου μας.

 

Ως επιστέγασμα του έργου της θητείας μας θεωρώ την ολοκλήρωση των παροχών και δικτύων στο σύνολο των 3 οικισμών Αμυνταίου, Φιλώτα και Λεβάιας, καθώς φέραμε την Τηλεθέρμανση ακόμη και στους πιο απομακρυσμένους καταναλωτές μας, αλλά κυρίως την ωρίμανση και κατασκευή των μονάδων παραγωγής θερμικής ενέργειας ισχύος 30 ΜW συνολικού προϋπολογισμού 15,5 εκ, το οποίο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ από το 2018 και βρίσκεται σε τροχιά κατασκευής.

Ένα έργο το οποίο διασφαλίζει τη λειτουργία της Τηλεθέρμανσής στο μέλλον και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για το Δήμο μας, ως ένα πρότυπο έργο – πιλότος για μελλοντικές επενδύσεις στην παραγωγή ενέργειας από βιομάζα. Εκτιμώ ότι το διάστημα Απρίλιο με Μάιο του 2020 το έργο θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία, ώστε αν το επιβάλλουν οι συνθήκες το 2020-2021 να είναι σε θέση να στηρίξει πλήρως το συνολικό φορτίο της Τηλεθέρμανσης.

 

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο Πρόεδρο της ΔΕΤΕΠΑ – και Δήμαρχο Αμυνταίου Άνθμο Μπιτάκη, καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην επιτέλεση του έργου του.

Όλο το προηγούμενο διάστημα είχαμε την ευκαιρία να τον ενημερώσω για όλα τα τρέχοντα θέματα της επιχείρησης. Θεωρώ ότι, κατά κοινή ομολογία, παραδίδω μια επιχείρηση άρτια οργανωμένη, η οποία βρίσκεται σε πλήρη αναπτυξιακά τροχιά, ικανή να ανταπεξέλθει επιτυχώς σε όλες τις προκλήσεις του μέλλοντος, η οποία θα συνεχίσει με την υλοποίηση και νέων επενδύσεων στον τομέα της ενέργειας, αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες και δυνατότητες που θα υπάρξουν.

 

Με εκτίμηση,

Χαριτίδης Ευθύμιος

Pin It

Αφήστε μια απάντηση