Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Μήνυμα Γιάννη Αντωνιάδη για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ημ/νία Ανάρτησης: 1 Ιουνίου, 2023

Μήνυμα Γιάννη Αντωνιάδη για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Αγαπητοί-ες μαθητές και μαθήτριες,

Αύριο με την εξέταση των μαθητών των ΕΠΑΛ ξεκινάει η δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν σταθμό και κορύφωση των προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Καλείστε να δώσετε τις πρώτες μεγάλες δοκιμασίες της ζωή σας. Μιας ζωής που δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με την επιτυχία ή αποτυχία σε έναν διαγωνισμό. Άλλωστε οι εξετάσεις και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Θα πρέπει να έχετε πάντα κατά νου, ότι οι πανελλήνιες είναι απλά μία στάση στη μεγάλη διαδρομή της ζωής σας. Τα επόμενα χρόνια, θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.

Να γνωρίζετε ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα, θα σας δικαιώσουν. Συνοδοιπόροι σε αυτό τον αγώνα οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που σας στήριξαν, σας προετοίμασαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και σας έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια, για να βγείτε νικητές.

Ως γονέας και εκπαιδευτικός, είμαι μαζί σας σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας και ενώνω τις σκέψεις μου με τις δικές σας και των γονιών σας, ευχόμενος για το καλύτερο αποτέλεσμα που θα δικαιώσει την προσπάθειά σας και θα αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών.
Καλή επιτυχία!

ΓΥΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
TAGGED: ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Εκπαίδευση, Πανελλαδικές Εξετάσεις, Φλώρινα,