Μπέσσυ Αργυράκη – Πάει

Μπέσσυ Αργυράκη – Πάει (Digital Single)

Μουσική: Michail Sicas | Στίχοι: Σταμάτης Γκίκας

Η Μπέσσυ Αργυράκη συναντάει τον μουσικοσυνθέτη και ερμηνευτή Michail Sicas για να μας παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι που έχει τίτλο “Πάει”, μια ατμοσφαιρική μπαλάντα με έντονα τα στοιχειά της ethnic ηλεκτρονικής μουσικής που σίγουρα θα σας ταξιδεύσει!

Το “Πάει”, είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την απώλεια και για ότι αφήνει αυτή πίσω της. Η διαχρονική ερμηνεύτρια Μπέσσυ Αργυράκη, με την ιδιαίτερη και μοναδικό χροιά, ανταποκρίνεται σε αυτή την νοσταλγική διάθεση πατώντας στέρεα και προσφέροντας μας μια φρέσκια και σύγχρονη ερμηνεία! Οι στίχοι του Σταμάτη Γκίκα περιγράφουν τη νοσταλγία αυτού του Έλληνα δεύτερης γενιάς για μια πατρίδα της νεαρής του ηλικίας, αλλά με διαχρονική θεματολογία. Η ηχογράφηση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του Κώστα Καλημέρη και την ενορχήστρωση υπογράφει ο Άρης Παυλής.

Το “Πάει” αποτελεί τον προάγγελο του νέου EP που θα μας παρουσιάσει ο Michail Sicas σε λίγο καιρό και έρχεται για να μας γλυκάνει την καρδία με ζεστές ατμοσφαιρικές και ethnic ηλεκτρονικές μελωδίες!

Εμείς σας προτρέπουμε να το ακολουθήσετε και όπου σας “Πάει”!

Pin It

Αφήστε μια απάντηση