Ναταλία Γερμανού: Με την Κωνσταντίνα δεν ήμασταν ποτέ φίλες!

Ημ/νία Ανάρτησης: 29 Μαρτίου, 2014

GERMANOU-NATALIA-4

«Έτυχε όταν ήμουν 20 χρόνων να μείνω έγκυος και επέλεξα συνειδητά να μην κρατήσω το παιδί, γιατί πιστεύω ότι ήμουν πολύ μικρή για να γίνω μάνα» αποκαλύπτει πρώτη φορά η Ναταλία Γερμανού…

Σε μια ενδιαφέρουσα και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ!Weekly», η Ναταλία Γερμανού μιλάει πρώτη φορά για την άγνωστη εγκυμοσύνη της και την απόφασή της να μην κρατήσει το μωρό, αλλά και για τις σχέσεις της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα υπόλοιπα μέλη του «Μες στην καλή χαρά».

Αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μην έχει καλές σχέσεις με τους συναδέλφους της από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», και ότι αν και βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ευαγγελία Αραβανή δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα, διευκρινίζει:

«Δεν ήμασταν μαζί με την Ευαγγελία. Εκείνη ήταν σε άλλο τραπέζι με τον Ηλία Βρεττό και την παρέα τους. Εγώ ήμουν με τον Ηλία Πανταζόπουλο, τον Βασίλη Μπουζιώτη και τον Κώστα Σόμμερ και η Κωνσταντίνα καθόταν αρκετά πιο μακριά, σε άλλο σημείο του μαγαζιού. Επιπλέον, ήρθε πολύ μετά από μένα και έφυγε πολύ νωρίτερα. Δεν ευνόησαν οι συνθήκες να μιλήσουμε. Νομίζω ότι και οι δύο, χωρίς διάθεση να ωραιοποιήσουμε καμία κατάσταση, έχουμε παραδεχτεί ανοιχτά ότι ναι μεν συνεργαστήκαμε μια χαρά, χωρίς προβλήματα, φίλες όμως δεν υπήρξαμε ποτέ. Δεν έχω λόγο να λέω ψέματα στον κόσμο. Δεν ήμασταν φίλες, απλώς συνεργάτιδες για μία τηλεοπτική σεζόν. Παρέα δεν κάναμε ποτέ.

Όσο για το τι αγαπά στον σύντροφό της Μάνο Ιωάννου, αποκαλύπτει: “Είναι ένας πολύ καθαρός, έντιμος και ειλικρινής απέναντί μου άνθρωπος.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.