Νέα επιτυχία του Φλωρινιώτη οδηγού Τάσου Χατχηχρήστου στην 2η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στο Βελβεντό Κοζάνης.

Νέα επιτυχία του Φλωρινιώτη οδηγού Τάσου Χατχηχρήστου στην 2η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στο Βελβεντό Κοζάνης.


Ο Τάσος κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία Δ΄των αυτοκινήτων που αγωνιζόντουσαν ενώ επίσης συμμετείχε και στις 4 κατηγορίες του αγώνα και τιμήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του Chatzichristos Rally Team Florina-Polyhronidis Motosport για την προφορά του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό της περιοχής αλλά και ως καλύτερος τοπικός οδηγός ..!!!

Πολύ μεγάλη επιτυχία και για την Αντονέλλα Αμπατζίδου που κατέκτησε την 3η θέση ενώ επίσης 3η θέση κατέκτησε και ο Δημήτρης Αποστολίδης αθλητές της Α.Λ.Π

1ος Σύλλογος με τις περισσότερες συμμετοχές,Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας (ΑΛΠ), 2ος Σύλλογος ΟΦΑΔ Δραμας, 3ος ΑΟΘ Θεσσαλονίκης.


Άψογη η διοργάνωση φιλοξενία από τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού (ΣΜΑΒ)

Η ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου Chatzichristos Rally Team Florina-Polyhronidis Motosport συγχαίρει όλο το Δ.Σ του συλλόγου και προσωπικά στο πρόεδρο του Εμμανουήλ Αστέριο.
Η αγωνιστική παρουσία του Τάσου τελειώνει το διήμερο 3-4 Νοεμβρίου στην Ανάβαση Ελασσόνας οπού είναι ίσως ο πιο κρίσιμος αγώνας για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος αφού αν όλα έρθουν καλά ο Τάσος θα είναι τρεις καλύτερους οδηγούς της κατηγορίας FSA.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση