Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Φεβρουαρίου, 2016

pantelidis PANTELISΘανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης και δύο γυναίκες.

Ο τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η μία γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Αυτή την ώρα βρίσκονται στο νοσοκομείο συγγενείς του νεκρού για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Το ΙΧ εξετράπη της πορείας του, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε δέντρα.

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά, ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες», κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία έγινε το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονταν ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.