Νέοι Γενικοί Διευθυντές στη Διανομή και στη Μεταφορά της ΔΕΗ ΑΕ

Η Διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε. ανέθεσε την άσκηση των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή Διανομής στον κ. Νίκο Αραβαντινό και του Γενικού Διευθυντή Μεταφοράς στον κ. Σπύρο Βάσσο, ενισχύοντας την ανώτατη Διοικητική Ομάδα της Επιχείρησης με ιδιαίτερα έμπειρα στελέχη.
Σχετικά με την επιλογή των δύο νέων Γενικών Διευθυντών ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Αρθούρος Ζερβός δήλωσε τα ακόλουθα:

 

«Οι νέοι Γενικοί Διευθυντές έχουν ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο να επιτελέσουν, καθώς – στο πλαίσιο της προωθούμενης απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας – οι Γενικές Διευθύνσεις Διανομής και Μεταφοράς μέσω του νομικού διαχωρισμού μετατρέπονται σε δύο εταιρείες, κατά 100% θυγατρικές της ΔΕΗ ΑΕ.

 

Η υλοποίηση του νομικού διαχωρισμού και η οργάνωση και ανάπτυξη των δύο θυγατρικών εταιρειών αποτελούν «μεγάλες προκλήσεις» για τον Όμιλο της ΔΕΗ, αφού αυτές θα πρέπει να βελτιώσουν ολόπλευρα τις παρεχόμενες από αυτές υπηρεσίες σε όφελος, τελικά, όλων των καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι δύο εταιρείες, με τις νέες πολύ μεγάλες επενδύσεις που θα πραγματοποιήσουν, θα συμβάλουν στον πλήρη εκσυγχρονισμό των δικτύων και των υποδομών της Διανομής και της Μεταφοράς, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητα του Εθνικού Ηλεκτρικού Συστήματος και την ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού και συμβάλλοντας ενεργά στην υλοποίηση του νέου ενεργειακού μοντέλου που χρειάζεται η χώρα.

 

Εκ μέρους της ΔΕΗ ΑΕ θα ήθελα να ευχαριστήσω, ιδιαίτερα θερμά, τους δύο Γενικούς Διευθυντές Διανομής και Μεταφοράς που επιτυχώς ολοκλήρωσαν τη θητεία τους – τους κκ Δημήτρη Λαθούρη και Δημήτρη Μπουσδέκη – για το πολύ σημαντικό έργο που επιτέλεσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, συμβάλλοντας ενεργά στη βελτίωση των υπηρεσιών της Διανομής και της Μεταφοράς. Τα δύο αυτά πολύ έμπειρα στελέχη θα αξιοποιηθούν από τη Διοίκηση προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στον Όμιλο της ΔΕΗ από άλλες θέσεις υψηλής ευθύνης».

 

Οι δύο νέοι Γενικοί Διευθυντές Διανομής και Μεταφοράς ανέλαβαν να ασκούν καθήκοντα από σήμερα Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση