Νικόλαος Παπαχρήστου Για φορέα διαχείρισης λιμνών «Δυστυχώς το χάσαμε»

Νικόλαος Παπαχρήστου Για φορέα διαχείρισης λιμνών «Δυστυχώς το χάσαμε»

ακολουθεί το δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Με αφορμή την ίδρυση ενός και μοναδικού φορέα διαχείρισης προστατευομένων περιοχών – λιμνών Δ. Μακεδονίας και την τοποθέτησή του στην Καστοριά , κατά την διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου ρωτήσαμε τον Δήμαρχο τι έγινε και ο δήμος μας με τέσσερεις λίμνες ίσως ο μοναδικός δήμος στην Ευρώπη απώλεσε το αυτονόητο δηλ την εγκατάσταση του φορέα αυτού στον δήμο μας , γιατί δεν ήρθε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, έστω και για ενημέρωση , γιατί υποβαθμίστηκε από τον δήμαρχο ένα τόσο σοβαρό θέμα .

Απάντηση δεν πήραμε, αντί αυτού ο κ. Δήμαρχος για να διορθώσει την ανικανότητα του στην διαχείριση τόσο σοβαρών θεμάτων, με την λήξη του δημοτικού συμβουλίου εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο παραδέχεται τα παραπάνω και μας επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά με την φράση του στο δελτίο < ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ> όταν του λέμε ότι ο δήμαρχος δεν είναι μόνο για πλακάκια και πεζοδρόμια , χρειάζονται και αυτά ,αλλά με αυτά ας ασχοληθεί κάποιος άλλος .

Οι μεγάλοι και σοβαροί στόχοι Δήμαρχε κερδίζονται με αγώνες και όχι από το γραφείο , όπως στο αποδείξαμε με το Στρατόπεδο , με το Τραίνο κα.
Επειδή στον Δήμο μας επίκεινται και άλλες σοβαρές δυστυχώς αρνητικές εξελίξεις , όπως αυτές με την ΔΕΗ – ΟΡΥΧΕΙΟ εφιστώ την προσοχή των υπολοίπων δημοτικών συμβούλων της διοίκησης , με δεδομένη την αδυναμία του Δημάρχου στην διαχείρισή τους, να ενεργοποιηθούν περισσότερο για να αποφύγουμε στο μέλλον άλλες δυσάρεστες καταστάσεις

-Ο-
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση