Νικόλαος Παπαχρήστου Όλη η αλήθεια για την Τηλεθέρμανση Αμυνταίου

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ

Στην προσπάθεια του ο κ. Θεοδωρίδης να δικαιολογηθεί για το τεράστιο λάθος- ανικανότητά του , αυτό της μη ετοιμότητας για την αντιμετώπιση του σοβαρού ενδεχόμενου της μη λειτουργίας του ΑΗΣ Αμυνταίου , παρότι το γνωρίζει από το 2009 με οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης , όταν ήταν Δήμαρχος , χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά την μέθοδο της παραπλάνησης , με ανακρίβειες και ψέματα.

Επειδή έχουμε αναφερθεί παλαιότερα, επιγραμματικά η αλήθεια έχει όπως παρακάτω:

– Το 2009 η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει γνωστό στον κ. Θεοδωρίδη και στον δήμο , ότι ο ΑΗΣ Αμυνταίου έχει 17500 ώρες λειτουργίας
– Το 2011 όταν αναλάβαμε την τηλεθέρμανση στα ταμεία της είχε 800.000 Ε
– Το 2014 αφήσαμε στα ταμεία της 2500000 Ε
– Αφήσαμε 480000 Ε από ένα πρόγραμμα interenge ΕΛΛΑΔΑ FYROM με αντικείμενο την αυτονομία της ΔΕΤΕΠΑ
– Η μελέτη του έργου της ΔΕΤΕΠΑ για την αυτονομία 110000 Ε πληρώθηκε από αυτό το πρόγραμμα
– Η σύμβαση που υπέγραψε ο κ, Θεοδωρίδης 3 Οκτ 2018 προβλέπει την ολοκλήρωση του έργου εντός 16 μηνών
– Για την χρηματοδότηση του έργου χρησιμοποιείται το 1.900.000Ε από τον πόρο , λεφτά που αντιστοιχούν στην περίοδο της δημ . αρχής του κ. Ιωσιφίδη και δεν ξοδεύτηκαν γιατί προορίζονταν για αυτό τον λόγο .
– Για την ιδία συμμετοχή απαιτείται το ποσό των 2.000.000ε ποσό που πρέπει να καλυφθεί από δάνειο . Πρόσκληση ενδιαφέροντος των τραπεζών μόλις στο τελευταίο δημ Συμβούλιο αποφασίσθηκε 5 μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Πέρασαν 4,5 χρόνια κ. Θεοδωρίδη ανεκμετάλλευτα και τρέχετε τώρα στο τέλος να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο γιατί φαίνεται ότι είχατε άλλες προτεραιότητες όπως το σχεδιασμό της εγκατάστασης φωτιστικών στηλών- σημείων σε υμετέρους , την εκπόνηση αχρείαστων μελετών (υδραυλικές και τοπογραφικές αποτυπώσεις ) σπαταλώντας δημοτικό χρήμα προεκλογικά , κατά την προσφιλή σας τακτική όπως κάνετε τόσα χρόνια , φέρνοντας τακτικές και μεθόδους ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ.

Στα 4,5 χρόνια κ. Θεοδωρίδη δεν κάνατε τίποτα για την τηλεθέρμανση .

Σας αφήσαμε να ολοκληρώσετε το μεγαλύτερο οικονομικά έργο της ΔΕΤΕΠΑ (13.000.000 ε) για το οποίο πήγαμε τρείς φορές στις Βρυξέλες για να μην χαθεί.

ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΩΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ .

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Όταν δεν έχεις επιχειρήματα καταφεύγεις σε ύβρεις

-Ο-
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση