Νίκος Παπαχρήστου Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές για τον δήμο Αμυνταίου Μπαίνω στη μάχη για να προσφέρω (βίντεο)

Ημ/νία Ανάρτησης: 11 Φεβρουαρίου, 2023

Την υποψηφιότητα του για την θέση του Δημάρχου Αμυνταίου ανακοίνωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ Νικόλαος Παπαχρήστου.

Ο κ Παπαχρήστου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να ασχοληθεί εκ νέου με την αυτοδιοίκηση, ήταν η παρακίνηση του κόσμου που συναντούσε καθημερινά αλλά και το μεγαλύτερο χρηματοδοτικό εργαλείο που ανοίγει για την δυτική Μακεδονία και είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε τόνισε. Την χαρακτηρίζω ως χρυσή πενταετία του δήμου Αμυνταίου είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί, σε αυτή την πρόκληση εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι απών είμαι παρών

Είμαι παρών στην κοινωνία και παρακολουθούσα όλα τα τεκταινόμενα στο δήμο είπε ο κ Παπαχρήστου

Η ανιδιοτέλεια πρέπει να μας χαρακτηρίζει

Η αυτοδιοίκηση για μένα δεν είναι ιδιοτέλεια και εξυπηρέτηση συμφερόντων για μένα είναι χώρος προσφοράς και αυτή πρέπει να είναι  η ικανοποίηση όσων ασχολούνται με τα κοινά.

Ζητώ την στήριξη όλων θα ήμουν ευτυχής αν με στήριζε και ο κ Ιωσηφίδης και ο κ Θεοδωρίδης,  οι ζυμώσεις για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου έχουν ξεκινήσει και πάρα πολλοί νέοι έχουν ζητήσει να συμμετέχουν τόνισε ο κ Παπαχρήστου που αναφέρθηκε σε θέματα της περιοχής.

Τέλος είπε ότι σε επόμενη παρουσίαση της υποψηφιότητας και του συνδυασμού θα αναφερθεί αναλυτικά στις προτάσεις για την ανάπτυξη και πρόοδο του δήμου Αμυνταίου

TAGGED: Αμύνταιο,