Νίκος Σαμαράς Η πολιτεία μέχρι τώρα τα πήγε καλά με την πανδημία του κορωνοιού (βίντεο)

Ημ/νία Ανάρτησης: 1 Απριλίου, 2020

Ο Ορθοπεδικός γιατρός του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας κ Νίκος Σαμαράς ήταν καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ράδιο Λέχοβο 97.1.

Ο κ Σαμαράς τόνισε ότι η πολιτεία μέχρι τώρα τα έχει πάει καλά  με την πανδημία του κορωνοιού στο διεθνές περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί και τον ανταγωνισμό που υπάρχει για την προμήθεια υγειονομικού υλικού. Η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη θα κρατήσει όμως περισσότερο ώστε να μην έχουμε το μέγιστο των κρουσμάτων-ασθενών και το σύστημα υγείας της χώρας μας να μπορέσει να ανταποκριθεί και να σωθούν περισσότερες ζωές. Η Καστοριά, είναι περίπου μικρογραφία της Ιταλίας, οι γιατροί στο Νοσοκομείο της πόλης με αυτοθυσία τα καταφέρνουν, έπρεπε να τεθούν σε υποχρεωτική καραντίνα όσοι επέστρεψαν από την Ιταλία, οι επιπτώσεις θα ήταν λιγότερες και δεν θα αντιμετωπίζαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Ο κ Σαμαράς έκανε έκκληση προς τους κατοίκους να δώσουν αίμα που είναι απαραίτητο για την υγεία των συνανθρώπων μας  αυτός είναι σίγουρα ένας σοβαρός λόγος να βγούμε έξω η αιμοδοσία γίνεται στο χώρο του Α ΚΑΠΗ Πτολεμαίδας.

Ο κ Σαμαράς τέλος σημείωσε την αξία του “μένουμε σπίτι” στη αποτροπή της διασποράς του ιού.

TAGGED: Δυτική Μακεδονία, Πτολεμαΐδα,