ΝΟΔΕ Συνάντηση στο Αμύνταιο ενόψη επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη

dhmpto amyntaioy syskepsi 4Η ΝΟΔΕ Φλώρινας σε συνεργασία με την ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου, πραγματοποίησαν συνάντηση την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.
Στη συνάντηση εργασίας, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Αμυνταίου, παρόντα ήταν τα μέλη της ΝΟΔΕ, ο Βουλευτής της ΝΔ της ΠΕ Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, καθώς και οι υπεύθυνοι της ΝΟΔΕ Φλώρινας σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και ετεροδημοτών.
dhmpto amyntaioy syskepsi 2Στο πλαίσιο του γόνιμου διαλόγου που αναπτύχθηκε συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στον νομό της Φλώρινας, καθώς και οι απαραίτητες λεπτομέρειες για την συνεδρίαση της Νομαρχιακής Οργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017, στην πόλη του Αμυνταίου.
Να σημειωθεί, ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν παρόμοιες συνεδριάσεις και στην περιοχή των Πρεσπών, στο πλαίσιο της αποκέντρωσης και της επικοινωνίας με τους όλους τους πολίτες που επιδιώκει η ΝΟΔΕ Φλώρινας
dhmpto amyntaioy syskepsi 3

dhmpto amyntaioy syskepsi 1

Pin It

Αφήστε μια απάντηση