ΝΤ ΑΔΕΔΥ Φλώρινας Πανελλαδικές Δράσεις για την ανάδειξη των ζητημάτων της Παιδείας

H Εκτελεστική  Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες ΔΟΕ – ΟΛΜΕ – ΟΙΕΛΕ αποφάσισε, την πραγματοποίηση Πανελλαδικών Δράσεων για την ανάδειξη των ζητημάτων της Παιδείας που αφορούν όχι μόνο τους εκπαιδευτικούς, αλλά ολόκληρη την κοινωνία.

Για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά), αποφασίστηκε η συγκεκριμένη δράση να πραγματοποιηθεί – με κοινή συγκέντρωση- την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022 και ώρα 13:00 μ.μ στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης.

Για τη διευκόλυνση των εργαζομένων της Δυτικής Μακεδονίας στο Δημόσιο και τη συμμετοχή τους στην παραπάνω κινητοποίηση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κήρυξε στάση εργασίας από τις 12:00 μ.μ έως τη λήξη του ωραρίου τους την 2 Μαρτίου 2022.

Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες  και τους συναδέλφους στην Εκπαίδευση  να πάρουν μέρος  στις  δράσεις,  τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Επίσης καλούμε τα Πρωτοβάθμια Συμβούλια των Συλλόγων στο Υπόλοιπο Δημόσιο να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις, να παρευρεθούν στην συγκέντρωση των συνδικαλιστικών στελεχών, γιατί ο κοινός  αγώνας είναι προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων.

Την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, κλιμάκιο στελεχών της ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ στις 18:30 μ. μ. στο Εργατικό Κέντρο της Κοζάνης θα πραγματοποιήσει ενημέρωση συνδικαλιστικών στελεχών. Τα Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Δυτικής Μακεδονίας  καλούμε τα συνδικαλιστικά στελέχη από όλα τα σωματεία – συλλόγους, να παραβρεθούν στον χώρο της ενημέρωσης.

Συμμετέχουμε και Διεκδικούμε:

  • Γενναία αύξηση των δαπανών για την Παιδεία,
  • Μέτρα Υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία – Μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα,
  • Προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών στα χιλιάδες οργανικά κενά,
  • Αυξήσεις στους μισθούς,
  • Παιδαγωγική ελευθερία και Δημοκρατία στα σχολεία – κατάργηση των δοτών «αιρετών» από τα υπηρεσιακά συμβούλια,
  • Τηλεκπαίδευση.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Γ. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση