Ο Αρκτούρος ζητά την υποστήριξή μας

Ο Αρκτούρος ζητά την υποστήριξή μας

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Εδώ και 28 χρόνια, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ υπηρετεί πιστά το σκοπό της προστασίας της φύσης και της άγριας ζωής στην πατρίδα μας. Η οικονομική λειτουργία του βασίζεται αποκλειστικά στις επισκέψεις στο Περιβαλλοντικό Κέντρο, στις πωλήσεις προϊόντων, και στις δικές σας συνδρομές.

Τώρα, λόγω της εξάπλωσης του Κορωνοϊού, οι επισκέψιμες εγκαταστάσεις μας παραμένουν κλειστές, που σημαίνει ότι πολύ σημαντικό μέρος των εσόδων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ εξανεμίζεται.

Έτσι, για το επόμενο τρίμηνο, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ μένει με ελάχιστα έσοδα, που δυστυχώς δεν αρκούν για τη διατήρηση της άγριας ζωής στο Καταφύγιο.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Σας καλούμε σε άμεση βοήθεια. Χωρίς τη δική σας υποστήριξη, σήμερα, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δεν θα μπορέσει, το επόμενο διάστημα, να συντηρήσει και να φροντίσει τα άγρια ζώα που φιλοξενεί.

Ξέρουμε ότι οι συνθήκες, στις οποίες καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε, είναι πρωτόγνωρες. Αναγνωρίζουμε την αβεβαιότητα. Χαιρετίζουμε όμως και το φως.

Η δική σας υποστήριξη μπορεί να κρατήσει το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ζωντανό. Ακόμα και η πιο μικρή συνδρομή είναι, αυτή τη στιγμή, ΥΠΕΡπολύτιμη.

Κάθε ζώο μετράει, κάθε μέρα μετράει, κάθε ευρώ μετράει.

Μπορείτε να βοηθήσετε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ με τρεις απλούς τρόπους, online:
1. Κάντε την ελεύθερη δωρεά σας κάνοντας κλικ εδώ
2. Γίνετε ανάδοχος ζώου κάνοντας κλικ εδώ
3. Γίνετε μέλος κάνοντας κλικ εδώ

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2386041500 και θα σας καθοδηγήσουμε.

Σε κάθε δύσκολη στιγμή του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, η υποστήριξή σας υπήρξε πάντα συγκινητική. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβεί και τώρα. Και είμαστε ήδη ευγνώμονες για την υπέρβασή σας.

Με σεβασμό,
Η οικογένεια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση