Ο Αθλητικός σύλλογος ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤA ανακοινώνει

Ημ/νία Ανάρτησης: 25 Αυγούστου, 2015

ARISTEASΟ Αθλητικός σύλλογος ”ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤA” ανακοινώνει την Τρίτη 25 Αυγούστου την έναρξη προετοιμασίας του Γυναικείου τμήματος και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομών σε Αμύνταιο και Φιλώτα.
Στην έναρξη των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης, με τους προπονητές, τις αθλήτριες και τους γονείς των παιδιών. Τη φετινή αγωνιστική χρονιά ο ΑΡΙΣΤΕΑΣ ανεβάζει τον πήχη σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομών και στη δημιουργία αθλητριών του βόλεϊ με υψηλές προδιαγραφές και με ιδιαίτερη αθλητική αγωγή. Οι προπονητές των ακαδημιών είναι έμπειροι και γνώστες του αθλήματος. Στις ακαδημίες οι αθλήτριες εκτός από την εκμάθηση του αθλήματος, διδάσκονται τα μηνύματα της ευπρεπούς συμπεριφοράς και του “Ευ Αγωνίζεσθαι”.
Σκοπός των πρότυπων ακαδημιών του Συλλόγου, είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παιδιών για το αθλήματα του βόλεϊ, σε ένα υγιές μαθησιακό-αθλητικό περιβάλλον, επιτρέποντας παράλληλα στις μικρές αθλήτριες να απελευθερώσουν τη φαντασία και το προσωπικό τους ένστικτο και να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους σ΄ ένα δημιουργικό περιβάλλον.
Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Κατσουπάκης

TAGGED: Αμύνταιο,