Ο δήμαρχος Αμυνταίου κος Μάκης Ιωσηφίδης στο Ράδιο Λέχοβο

ioshfidis_makis

Ο δήμαρχος Αμυνταίου κος Μάκης Ιωσηφίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή στο ρυθμό της μέρας ,στο ράδιο Λέχοβο 97,1 , με αφορμή την συνάντηση στην Αθήνα με την υπουργό κα Τίνα Μπιρμπίλη. Ο τοπικός πόρος η αύξηση και η διαχείριση του το περίφημο λιγνιτόσημο και η καταβολή του η μεταλιγνιτική περίοδος ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητηθήκαν.

Σημείο τριβής η δήλωση του βουλευτή κ Στάθη Κωνσταντινίδη στο γραφείο της υπουργού για την διαχείριση του πόρου και από την περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας. Ο κος Ιωσηφίδης εξέφρασε την ανησυχία του για τις αποφάσεις του περιφερειακού συμβουλίου λέγοντας ότι τα χρήματα θα πρέπει να δίνονται αποκλειστικά στους ενεργειακούς δήμους ενώ αναφέρθηκε στην πρόταση της περιφέρειας προς το υπουργείο που βγάζει εκτός τους δήμους . Οι πέντε ενεργειακοί δήμοι της χώρας κατά τον κύριο Ιωσηφίδη έχουν ομόφωνα αποφασίσει για το θέμα.

Στην εκπομπή έκανε παρέμβαση ο βουλευτής κος Στάθης Κωνσταντινίδης ο οποίος υπερασπίστηκε την άποψη του για την συνδιαχείριση από την περιφέρεια συμφώνησε όμως ότι τα χρήματα είναι αποκλειστικά της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας στην εκπομπή στο ρυθμό της μέρας έκανε παρέμβαση και ο αντιπεριφερειάρχης κος Δημήτριος Ηλιαδης λέγοντας ότι η αντιπεριφέρεια δεν πρέπει να ¨βγει απέξω ¨ και ότι οι αποφάσεις του περιφερειακού συμβουλίου θα είναι υπέρ των περιφερειακών ενοτήτων Φλώρινας και Κοζάνης .

Ο διάλογος ήταν έντονος από την πλευρά του δημάρχου κου Ιωσηφίδη τονίστηκε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα χαριστούμε σε κανένα πάνω από όλα το συμφέρον των δημοτών μας .Αύριο Τρίτη 1 Μαρτίου θα καταθέσει την άποψη του στο ράδιο Λέχοβο 97,1 ο δήμαρχος Φλώρινας κος Γιάννης Βοσκόπουλας. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αμυνταίου η πρόταση των περιφερειών δυτικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου για την τροποποίηση της Υ.Α είναι η εξής : ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση