Ο δήμος Αμυνταίου για την επίσκεψη του Γραμματέα της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ

Ημ/νία Ανάρτησης: 26 Μαΐου, 2017

da-rhgas-1Την Τετάρτη 24/05/2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, κου Πάνου Ρήγα στο Δημαρχείο Αμυνταίου. Τον κ. Ρήγα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας κ. Σέλτσα Κωνσταντίνο και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος και ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου Απόστολος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεοδωρίδης Αβραάμ.
Στη συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα ο Δήμαρχος Αμυνταίου εξέφρασε αρχικά τους προβληματισμούς και την ανησυχία του για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ και ενημέρωσε τον κ. Ρήγα για τη λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης και της Δημοτικής Επιχείρησης Ξινού Νερού. Παράλληλα συζητήθηκαν οι αλλαγές που προτείνονται στο Πολυνομοσχέδιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα προβλήματα που ταλανίζουν τον πρωτογενή τομέα αλλά και οι δυνατότητες που έχει η περιοχή για την ανάπτυξη του Αγροτουρισμού.
da-syskepsi-1 Ο Γενικός Γραμματέας, άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απόψεις των συνομιλητών και εξέφρασε την άποψη του για τη πολύ θετική εικόνα του Δήμου. Για το θέμα της ΔΕΗ υποστήριξε ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και να διατηρηθεί ο Δημόσιος χαρακτήρας της , εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα σχέδια του Δήμου για τη λειτουργία της Τηλεθέρμανσης και της Δημοτικής Επιχείρησης Ξινού Νερού.

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Αμύνταιο, Πολιτική,