Ο Δήμος Εορδαίας για την Γιορτή της Μητέρας

Ο Δήμος Εορδαίας για την Γιορτή της Μητέρας.

Μάνα, μητέρα, μαμά!

Ο εορτασμός της Ημέρας της Μητέρας εκτός από συμβολικός είναι και ουσιαστικός, είναι μια ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά της κάθε μητέρας που θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί και που δε θα διστάσει να θυσιαστεί για το παιδί της.

Είναι μια μέρα που εκτός των άλλων, εκφράζουμε το σεβασμό μας στο ιερό αυτό πρόσωπο που χαρίζει τη ζωή και αποτελεί τον κορμό της οικογένειας και της κοινωνίας.

Η δύναμη της μητρότητας σε κάνει να είσαι μητέρα για κάθε παιδί, ακόμα κι αν δεν είσαι η βιολογική του μητέρα.

 

Σε κάνει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου προκειμένου να προστατέψεις τα παιδιά σου, σε κάνει να μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία και να γίνεις μια πραγματική ηρωίδα, στηρίζοντας το παιδί σου.

Η αγάπη της είναι η μεγαλύτερη υπέρβαση. Κρύβει κάθε δάκρυ και πόνο. Μάνα δεν είναι εκείνη που γεννά αλλά και αυτή που καθοδηγεί. Είναι αυτή που σου δείχνει να πετάς για να ταξιδέψεις εκεί που έχεις ονειρευτεί.

 

Μάνα είναι αυτή που μας έμαθε να δημιουργούμε στιγμές.

Να προσφέρουμε αγάπη με κάθε τρόπο και να αγαπάμε χωρίς ανταλλάγματα, γιατί το αντάλλαγμα στην αγάπη το παίρνουμε από την ικανοποίηση τη στιγμή που την δίνουμε.

 

Ο Δήμος Εορδαίας στέκεται στο πλευρό της μητέρας με δράσεις και πρωτοβουλίες.

Τιμά την μάνα που μοχθεί καθημερινά, που αγωνιά, που εργάζεται αδιάκοπα, τιμά τις μεγάλες ηρωίδες της καθημερινότητας μας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση