Ο Δήμος Καστοριάς τίμησε τους αθλητές Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Γιάννη Χρήστου

Ημ/νία Ανάρτησης: 21 Ιουνίου, 2012

naytikos-omilos-kosmos-pinakida

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου ο Δήμος Καστοριάς, τίμησε τις επιδόσεις που έχουν επιτύχει στα ναυταθλητικά αγωνίσματα οι αθλητές του Δήμου μας, Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Γιάννης Χρήστου και τις μεγάλες προσπάθειες τους για την κατάκτηση παγκόσμιας πρώτης θέσης, γεγονός που τιμά την  Καστοριά, τα Σωματεία, τους προπονητές, τους συναθλητές τους και κάνουν υπερήφανη την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα τους την Καστοριά.

Συγκεκριμένα, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο, υλοποιώντας σχετική Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης απένειμε τιμητική διάκριση, στους δύο μεγάλους παγκόσμιους αθλητές με την ονοματοθεσία του κτιρίου προπονήσεων του Ναυταθλητικού Κέντρου του Δήμου Καστοριάς σε {Προπονητικό Κέντρο Ναυτικών Αθλημάτων «Χριστίνα Γιαζιτζίδου – Γιάννης Χρήστου»}.

Η τελετή έγινε παρουσία των Τοπικών αρχών, της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων, των Οικογενειών των αθλητών και πλήθους κόσμου.