Ο Δήμος Κοζάνης ευχαριστεί το Τεχνικό Τμήμα ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) Περιοχής Κοζάνης

Ημ/νία Ανάρτησης: 4 Μαρτίου, 2014

maloutas-mic-3

Ο Δήμος Κοζάνης ευχαριστεί το Τεχνικό Τμήμα ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) Περιοχής Κοζάνης, για τη άμεση ανταπόκριση και αποκατάσταση της βλάβης που προκλήθηκε το Σάββατο, 01/03/2014 και αποκαταστάθηκε την Κυριακή, 02/03/2014, της Μεγάλης Αποκριάς.

Η σοβαρή βλάβη προκλήθηκε Σάββατο βράδυ στο υπόγειο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ), επί πεζοδρομίου της Παύλου Μελά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η όλη διοργάνωση της αποκριάς. Με συντονισμένες προσπάθειες και καλή συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κοζάνης και της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ), δημιουργήθηκε εναλλακτική σύνδεση με εξωτερικό καλώδιο, για να μην κινδυνεύσει η ηχητική κάλυψη της παρέλασης.

Μετά το πέρας της παρέλασης δόθηκε έκτακτη άδεια επέμβασης σε πεζοδρόμιο της οδού Παύλου Μελά για την αποκατάσταση της βλάβης.

kozani-vlavi-deddhe

Η αποκατάσταση έγινε μέσα σε λίγες ώρες και ηλεκτροδοτήθηκαν άμεσα (το βράδυ της Μεγάλης Αποκριάς), η Κεντρική Πλατεία και οι γειτονικές περιοχές που είχαν πρόβλημα από τη βλάβη αυτή.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου Κοζάνης και ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) Περιοχής Κοζάνης, φέρνει θετικά αποτελέσματα, ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις, όπως η προαναφερθείσα.

TAGGED: Κοζάνη,