Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών του χιονοδρομικού κέντρου Βίγλας-Πισοδερίου στη συνάντηση Β Κικίλια & Γ Αντωνιάδη

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο υπουργείο Τουρισμού με τον υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια. Το βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η ένταξη του έργου για εκσυγχρονισμό των υποδομών του χιονοδρομικού κέντρου Βίγλας-Πισοδερίου, προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ σε κάποιο από τα προγράμματα του υπουργείου. Ο βουλευτής εξήγησε στον κ. υπουργό τη σημασία του έργου και του ζήτησε να το δει άμεσα και θετικά.

Ο κ. Κικίλιας, διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι καταρχήν βλέπει θετικά το θέμα, αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος δημοσιονομικός χώρος για την ένταξη του έργου. Παράλληλα, ενημέρωσε άμεσα τις υπηρεσίες του υπουργείου του ώστε να διερευνήσουν τις όποιες δυνατότητες ένταξης σε κάποιο πρόγραμμα. Βουλευτής και υπουργός συμφώνησαν να επαναλάβουν την επικοινωνία τους στα τέλη Ιουλίου ώστε να συζητήσουν για τις όποιες εξελίξεις  και για τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής ενημέρωσε τον κ. υπουργό για μια σειρά από θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τουριστικές επιχειρήσεις της ΠΕ Φλώρινας
(όπως τουριστικά καταλύματα κλπ) και κάλεσε τον κ. Κικίλια να επισκεφτεί σύντομα την περιοχή μας ώστε να ακούσει από τους ίδιους τους φορείς του κλάδου τα προβλήματα και τις προτάσεις τους.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση