Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Al Bano Carisi στο Greek Idol, το Σάββατο 7 Μαΐου.

ploutarxos_albano

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Al Bano Carisi είναι προσκεκλημένοι της Ρούλας Κορομηλά στο πλατώ του Greek Idol, το Σάββατο 7 Μαΐου. 

 

Η παρουσία των δύο καλλιτεχνών στο Greek Idol ήταν μεγάλη επιθυμία της Ρούλας Κορομηλά, η οποία τους ήθελε μαζί της τη Δευτέρα του Πάσχα. Αυτό, όμως, κατέστη αδύνατον, αφού ο Ιταλός τραγουδιστής βρίσκεται, αυτές τις μέρες στη Μόσχα, όπου δίνει συναυλίες, σύμφωνα με το manager του και συνεργάτη του Γιάννη Πλούταρχου, Άκη Ευαγγέλου.

 

Επίσης, μετά δυσκολίας, λόγω άλλων υποχρεώσεων, ο Al Bano θα βρίσκεται και τις 7 Μαΐου στο Greek Idol. Λόγω του βαρυφορτωμένου προγράμματος του, δεν θα προλάβει να κάνει πρόβες. Έτσι, ούτε η Ρούλα θα βγει πλήρως ικανοποιημένη, αφού μεγάλος της πόθος ήταν να ερμηνεύσει και με τους δύο καλλιτέχνες ένα Ιταλικό τραγούδι.

 

Γιάννης Πλούταρχος και Al Bano Carisi θα παραλάβουν, στα πλαίσια του live show, τον 17ο Πλατινένιο τους δίσκο για το album τους «Δυο φωνές, μια ψυχή«, το οποίο σημείωσε και εξακολουθεί να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

 

Εξ άλλου, ο Έλληνας τραγουδιστής, αυτό τον καιρό προγραμματίζει τις συναυλίες που θα δώσει στην Ιταλία, από 25 Αυγούστου, μέχρι 25 Σεπτεμβρίου. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις πόλεις Ρώμη, Νάπολη, Μιλάνο, Μπολόνια και Μπάρι.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση