Ο Μίμης Δομάζος παρουσίασε το λεύκωμα του στη Πτολεμαΐδα

Ο Δήμος Εορδαίας και ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών- Φλώρινας με συνδιοργανωτή τον Ερμή Αμυνταίου πραγματοποίησαν τη Πέμπτη την εκδήλωση παρουσίασης του Λευκώματος του Μίμη Δομάζου στη Πτολεμαΐδα.

Στο βιβλίο παρουσιάζονται άγνωστες πτυχές της ζωής του Δομάζου αλλά και σπάνιο φωτογραφικό υλικό από γεγονότα αναλλοίωτα στο χρόνο όπως το περιστατικό κατά την ιστορική μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, όπου πήρε αμοιβή ένα κοστούμι και μια πορτοκαλάδα ΕΨΑ!

Ο «στρατηγός» μίλησε συγκινημένος και εξομολογήθηκε πώς κατάφερε να παίζει για 24 χρόνια ποδόσφαιρο χωρίς επικαλαμίδες και να μην τραυματιστεί ποτέ, αλλά και πολλές σημαντικές στιγμές της μεγάλης του καριέρας.

Ο Μίμης Δομάζος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο μικρό πέρασμά του από την ΑΕΚ, την τιμή που ένιωσε φορώντας τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, ενώ ευχήθηκε να ξαναγυρίσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, καθώς τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας ανοίγοντας την εκδήλωση δήλωσε πως Αισθάνεται απόλυτο δέος που έχει δίπλα του 2 παίκτες που όταν ήταν μικρός τους έβλεπε να μεγαλουργούν στα ελληνικά και όχι μόνο γήπεδα και τώρα τους έχει δίπλα του και έκλεισε λέγοντας πως
«Η παρουσίαση του λευκώματος του Μίμη Δομάζου σήμερα στη πόλη μας αποτελεί τιμή για τη πόλη και μένα προσωπικά».

Ακολούθως σύντομους χαιρετισμούς απευθύναν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης, ο πρώην βουλευτής και υπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χρήστος Σάββας.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας Παύλος Λαζαρίδης χάρισε μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών του Ερμή και μια μπλούζα της ομάδας στο Μίμη Δομάζο που έδωσε υπόσχεση να τα τοποθετήσει σε περίοπτη θέση στο σπίτι του.

Ακολούθως ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας για το βιβλίο είπε πως με το Μίμη Δομάζο τους δένει μια βαθιά φιλία και πως τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟ τη τίμησε όταν ήταν στο υπουργείο και δίκαια ανήκει στο Δομάζο η θέση του εμβληματικότερου Έλληνα ποδοσφαιριστή.
Τόνισε ότι μπορεί να το συγκρίνει μόνο με τον Ινιέστα και το Τσάβι από τους τωρινούς παίκτες και πως το βιβλίο έχει τρομερά ρεπορτάζ και έχει μοναδικές φωτογραφίες από τη πορεία του».

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο Αντώνης Αντωνιάδης που μίλησε και αυτός με τα καλύτερα λόγια τόσο για το βιβλίο όσο και για το ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζα.
το παρών έδωσαν πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και όχι μόνο

Την εκδήλωση συγκεκριμένα με τη παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης, , η αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Μαρία Καρυπίδου, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι σε θέματα πολιτικής προστασίας και αθλητισμού Ηλίας Κάτανας και Δημήτρης Καρακασίδης αντίστοιχα, ο δήμαρχος Βοίου Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Κιοσές, ο πρώτη βουλευτής Μιχάλης Παπαδόπουλος, αντιδήμαρχοι του Δήμου Εορδαίας, δημοτικοί σύμβουλοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και απλοί φίλαθλοι.

 

 

Αναμνηστικά έδωσαν τόσο ο Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης στο Δήμαρχο Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης όσο και ο τελευταίος στους 2 πρώτους αλλά και στο Γιώργο Λιάνη.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση