Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Νίκος Μελίσσας στην σχολή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ημ/νία Ανάρτησης: 10 Ιουνίου, 2023

Ο Φλωρινιώτης τερματοφύλακας που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Κύπρου με την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας βρίσκεται στην πόλη μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές και συμμετείχε στην προπόνηση της σχολής τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Φλώρινα.

Ο Μελίσσας είναι πλέον από τους πιο έμπειρους έλληνες τερματοφύλακες αφού έχει αγωνιστεί εκτός των άλλων στην SuperLeague με τον ΠΑΟΚ, την Λαμία, τον ΝΠΣ Βόλο και τον Παναιτωλικό και όταν επιστρέφει στην Φλώρινα δεν παραλείπει να προπονηθεί με τον πρώτο του δάσκαλο, τον προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ, Σίμε Μπέντεφσκι.

Στην σημερινή προπόνηση που έγινε στο ΔΑΚ Φλώρινας μίλησε στα παιδιά, τα καθοδήγησε και συμμετείχε στις ασκήσεις δείχνοντας με το παράδειγμά του τον σωστό τρόπο εκτέλεσης των τεχνικών του τερματοφύλακα. Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Φλώρινα τον ευχαριστούν και του εύχονται καλό υπόλοιπο στις διακοπές του και καλή σεζόν με την ομάδα του στην Κύπρο.     

Νίκος Μελίσσας στην σχολή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (1) Νίκος Μελίσσας στην σχολή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (2)

TAGGED: Νίκος Μελίσσας, ΠΑΣ Φλώρινα, Ποδόσφαιρο, Φλώρινα,