Ο ορθοπεδικός και πρ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Σαμαράς, υποδέχθηκε στην γενέτειρά του το Βαρικό, την υποψήφια βουλευτή Διαμαντούλα Κρητικού.

Ημ/νία Ανάρτησης: 13 Μαΐου, 2023

Ο ορθοπεδικός και πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Σαμαράς, υποδέχθηκε στην γενέτειρά του-το χωριό Βαρικό, την υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Διαμαντούλα Κρητικού.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συζητήσουν με κατοίκους του χωριού, τις προκλήσεις που κλίνονται να αντιμετωπίσουν καθημερινά. Επιπλέον, τονίστηκε η σπουδαιότητα διατήρησης των νέων στην περιοχή καθώς και τα κίνητρα που πρέπει να δημιουργηθούν ώστε αυτό να συμβεί.

κρητικου προεκλογικος (2) κρητικου προεκλογικος (4) κρητικου προεκλογικος (7) κρητικου προεκλογικος (9) κρητικου προεκλογικος (10) κρητικου προεκλογικος (15) κρητικου προεκλογικος (17)κρητικου προεκλογικος (11)κρητικου προεκλογικος (8)κρητικου προεκλογικος (12)κρητικου προεκλογικος (13) κρητικου προεκλογικος (14)κρητικου προεκλογικος (16)κρητικου προεκλογικος (5) κρητικου προεκλογικος (6)κρητικου προεκλογικος (3)κρητικου προεκλογικος (18)κρητικου προεκλογικος (1)

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube
TAGGED: Αμύνταιο, Εκλογές 2023, Πολιτική, Φλώρινα,