Ο ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ Φλώρινας ξεκίνησε τις δραστηριότητες για την χρονική περίοδο 2020-2021 (βίντεο)

Ο ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ Φλώρινας ξεκίνησε τις δραστηριότητες για την χρονική περίοδο 2020-2021

Σε μια εκδήλωση τηρουμένων των μέτρων διασποράς του covid 19 στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων του Πήγασου το Σάββατο 10 Οκτωβρίου έγινε η παρουσίαση του προγραμματισμού των δράσεών του.

Συγκεκριμένα το πρωί πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις των αθλητών του ποδοσφαίρου στους αθλητικούς χώρους του Συλλόγου με την παρουσία και την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή του Συλλόγου Γιάννη Λονδράκη και του νέου συνεργάτη του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ κ. Λάκη Παπαϊωάννου ο οποίος προπόνησε τους μικρούς ποδοσφαιριστές με την αξιοποίηση ειδικών τεχνικών ποδοσφαίρου.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η επίσημη pressconferenceγια την ενημέρωση των δημοσιογράφων και των μελών του Συλλόγου για την οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων με βάση τις νέες προδιαγραφές. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε προπονητικά προγράμματα υψηλού επιπέδου  σε συνέχεια των δραστηριοτήτων τους με τμήματα προπονήσεων ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΒΟΥ και της ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα.

 Στο πλαίσιο αυτό σήμερα ο ΠΑΣ Πήγασος εξασφάλισε τη συνεργασία επιτυχημένων προπονητών οι οποίοι θα πραγματοποιούν μαθήματα τεχνικών σε συνεργασία με τους καταξιωμένους προπονητές του Συλλόγου, αρχής γενομένης από τον Λάκη Παπαϊωάννου, Προπονητή, πρώην Scouter της Άρσεναλ.

Παράλληλα, συνεχίζουν να λειτουργούν τα Τμήματα Προσχολικής Ηλικίας και τα Τμήματα KIDS ATHLETICS του Συλλόγου συνεχίζοντας το όραμα του να κτίζουμε τους ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ του αύριο σήμερα στο πλαίσιο του προγράμματος Fun For PhysicalEducation.

Τέλος, ανακοινώθηκε η συνεργασία –συγκατοίκηση του ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ με  την ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μέσω της αξιοποίησης από την Ακαδημία Παναθηναϊκού των εγκαταστάσεων του Συλλόγου και τη συνεργασία στην εκπαίδευση σε τεχνικές των αθλητών του ποδοσφαίρου.

Στη νέα προσπάθεια του ΠΑΣ Πήγασου οι νέοι συνεργάτες είναι οι εξής:

Θεοδώρα Λονδράκη – Τμήματα Στίβου

Μαριλένα  Κουτρουμπάνου – Τμήματα KIDSATHLETICS

Στράτος Καραμπατζάκης –Τμήματα Ποδοσφαίρου

Νίκος Πατσούρης – Τμήματα Ποδοσφαίρου

Πέτρα Ντώνου-Τμήματα Προσχολικής Ηλικίας

Pin It

Αφήστε μια απάντηση