Ο περιφερειακός σύμβουλος Στρατάκης Γιάννης για τον δρόμο Νυμφαιο-Α.Υδρούσα-Φλώρινα

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Σεπτεμβρίου, 2022

Ο περιφερειακός σύμβουλος Στρατάκης Γιάννης για τον δρόμο Νυμφαιο-Α.Υδρούσα-Φλώρινα

Προς Περιφέρεια Δ.Μ/Δήμους Αμυνταίου και Φλώρινας:

Όλοι υπερθεματίζουμε για την Τουριστική μας Ανάπτυξη! Ας δούμε όμως την πραγματική μας εικόνα,όπως την έζησα σήμερα 18-9-22 κάνοντας τη διαδρομή Νυμφαίο -Φλωρινα μέσω Α.Υδρούσας.

Ο δρόμος χάσκει εδώ και 3 μήνες λόγω κατολίσθησης, η δασοξύλευση τον έχει στενεψει επικίνδυνα,τα κλαδιά έχουν επίσης καταλάβει το οδόστρωμα. Αυτά για την κατάσταση του δρόμου! Δεν συζητάμε για σήμανση πληροφοριακή, ιδιαίτερα για τους ξένους επισκέπτες. Εικόνα δυστυχώς καθολικής έλλειψης που ισχύει για όλη την Περιφέρειά μας!
Αλλά και για μας τους γηγενείς…..

Πόσοι γνωρίζουμε το φράγμα Κολχικης που συναντάς ανατολικά του δρόμου πριν την Α.Υδρουσα κατά την κάθοδο σε ένα χιλιόμετρο;
Ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε το 2006 από την τότε Νομαρχία,τώρα είναι ένας ορφανός δρομος- μπαλάκι μεταξύ των αποδεκτών που σημειώνω στην αρχή,λες και αυτό είναι το πρόβλημα!!! και όχι το έργο που συμβάλλει στην τουριστική μας ανάπτυξη.

Λύση εδώ και τώρα….χτες!!!! Και σοβαρή τουριστική πολιτική Επιτέλους….με ευθύνη συντονισμού και έργων, ευθύνη που κυρίως αναλογεί στην Περιφέρεια Δυτ.Μακ..!

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.
TAGGED: Πολιτική, Φλώρινα,