Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ στην Φλώρινα την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30 ο κ. Τράκας Νικόλαος Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα βρίσκεται στη Φλώρινα προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία προς τα μέλη και τους συνδικαλιστές του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας και Αμυνταίου, εν’ όψη της Γενικής Καταστατικής Συνέλευσης και κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου.

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2019:
 Στις 18:30 συνέντευξη τύπου.
 Στις 19:00 ο κ. Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα πραγματοποιήσει ενημέρωση των μελών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας , σχετικά με την Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, διεκδίκηση αναδρομικής καταβολής και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, ένταξη του προσωπικού του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι στους ΟΤΑ, την μη κατάργηση Β.Α.Ε και περικοπής επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.
 Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί Γενική καταστατική συνέλευση με κύριο θέμα μεταξύ των άλλων, την τροποποίηση του καταστατικού του Συλλόγου και θα ακολουθήσει τοποθέτηση μελών και κοπή Βασιλόπιτας.

Την κεντρική ομιλία θα πραγματοποιήσουν οι κ. Τράκας Νικόλαος Πρόεδρος ΠΟΕ-ΟΤΑ και κ. Θεοδωρίδης Αβραάμ Πρόεδρος Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Φλώρινας και Αμυνταίου.
Το συντονισμό της συζήτησης θα έχει η κ. Γεωργιάδου Ευδοξία Γραμματέας του Συλλόγου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση