Ο πρωταθλητής Τ. Χατζηχρήστος & ο ΓΓ Δ. Αμυνταίου Ν. Γιώσκος Όλα έτοιμα για την 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Αμυνταίου (βίντεο)

Ο πρωταθλητής αγώνων Τάσος Χατζηχρήστος και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αμυνταίου Νικόλαος Γιώσκος ήταν καλεσμένοι στο ράδιο Λέχοβο 97,1 την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021


Όλα είναι έτοιμα για την 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΔΑΚ Αμυνταίου στις 11:00 πμ της Κυριακής 18 Ιουλίου οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν το Σάββατο βράδυ από τις 9 μέχρι τις 11.

Στη δεξιοτεχνία μπορεί να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί αρκεί να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης την άδεια αυτοκινήτου και κράνος οι δηλώσεις μέχρι και τις 10:00 το πρωί της Κυριακής.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ με συνδιοργανωτή τον ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και την υποστήριξη των Chatzihristos Rally Team Florina & POLYCHRONIDIS MOTORSPORT σας προσκαλεί σε μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού για την οποία έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

Στόχος και επιθυμία όλων να γίνει θεσμός.

Στις 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 η πόλη του ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο χώρο του Δ.Α.Κ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ με συνδιοργανωτή τον ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ και την υποστήριξη των
Chatzihristos Rally Team Florina & POLYCHRONIDIS MOTORSPORT
διοργανώνει την 1η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.

Ο αγώνας έχει την έγκριση της ΕΠΑ-ΟΜΑΕ και είναι και ο 2ος κατά σειρά του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Από τη στιγμή που ο αγώνας θεωρείται αγώνισμα του μαζικού αθλητισμού, σε αυτόν μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε διαθέτει δίπλωμα οδήγησης σε ισχύ. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Δεξιοτεχνία, έναν αγώνα που έχει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως το πρωί της Κυριακής 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 στις 10:00.

Για να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους δίπλωμα οδήγησης, αστυνομική ταυτότητα και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο θα συμμετάσχουν. Αν το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον συμμετέχοντα, εκείνος θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη του οχήματος, σύμφωνα με την οποία του επιτρέπει να λάβει μέρος. θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 50€.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ με (στατική έκθεση)
ΩΡΑ: 21:00 μ.μ.-23:00 μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
Δ.Α..Κ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΩΡΑ 11:00 π.μ.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση