Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Σύλλογος Θεσσαλών & Φίλων Ν. Φλώρινας συγκεντρώνει τρόφιμα για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ημ/νία Ανάρτησης: 10 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Σύλλογος Θεσσαλών & Φίλων Ν. Φλώρινας σε ένδειξη συμπαράστασης, αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης των Θεσσαλών συμπατριωτών που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες, απευθύνει κάλεσμα προς τα μέλη του για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, ειδών πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα) και χυμοί, γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας, κλινοσκεπάσματα και υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, σαπούνια), τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, κομπόστες, φρυγανιές, δημητριακά, παξιμάδια, μπισκότα, κρουασάν, μπάρες δημητριακών, κ.α), βρεφικά και παιδικά γάλατα, είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες,  μωρομάντηλα) και φάρμακα (αντιπυρετικά, παυσίπονα).

Ευελπιστούμε τα μέλη του Συλλόγου Θεσσαλών & Φίλων Ν. Φλώρινας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, από τις 09:00′ έως τις 14:00′ στο ΚΑΠΗ του Δήμου Φλώρινας. Παράλληλα, παρακαλούμε να βρίσκονται στο χώρο του ΚΑΠΗ για να βοηθήσουν στη συγκέντρωση, ταξινόμηση, συσκευασία και μεταφορά των προμηθειών.

TAGGED: Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων Ν. Φλώρινας, Φλώρινα,