Ο Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων Ν Φλώρινας στη Βουλή των Ελλήνων (βίντεο)

Η μεγαλύτερη τιμή για έναν Σύλλογο είναι να εμφανιστεί στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Βουλή των Ελλήνων! Στο σύμβολο του Ελληνισμού και της Δημοκρατίας !

Ο Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων Ν Φλώρινας έδωσε ένα δυναμικό παρών με τα μέλη του χορευτικού στις εκδηλώσεις εορτασμού της απελευθέρωσης της Θεσσαλίας στις 2/12/2018.
Έγινε η δοξολογία στον ναό της Αγίας Αικατερίνης στην Πλάκα κατόπιν με άγημα το οποίο συνόδευε η φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και πρώτο σύλλογο το Σύλλογο Θεσσαλων και φίλων Ν.Φλωρινας κατευθύνθηκε στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ.Οικονόμου Αγαθή επί τιμής κατέθεσε στεφάνι όπως και ο πρόεδρος της Πανθεσσαλικης Στέγης, ό ο Δήμαρχος Καρδίτσας και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακιου. Ακολούθησαν παραδοσιακοί Θεσσαλικοί χοροί μπροστά στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη , ακολούθησε παράθεση γεύματος.

Χίλια μπράβο στα μέλη του χορευτικού μας στο χοροδιδάσκαλο κ.Χρήστο Κλεισιάρη καθώς και σε όλους τους συμμετεχοντες! Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και συγχαίρουμε θερμά το ΔΣ της Πανθεσσαλικής Στέγης και τον πρόεδρό του κ.Στεφανο Κούτρα για την άψογη διοργάνωση.

δείτε το βίντεο εδώ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση