Ο Τρύφων Γρομπανόπουλος στους αγρότες στον κόμβο του Αντιγόνου

Τους αγρότες στη διασταύρωση του Αντιγόνου επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Τρύφων Γρομπανόπουλος μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού του.
Εκεί, συναντήθηκαν με τη συντονιστική επιτροπή του μπλόκου και συζήτησαν θέματα που αφορούν το σύνολο του αγροτικού κόσμου της περιοχής προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο αντίδρασης και τις μελλοντικές τους ενέργειες.

Ακολούθησε διάλογος με την πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου κα Διαμάντω Κρητικού, τα μέλη του ΔΣ αλλά και με το σύνολο των παρευρισκόμενων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τρύφων Γρομπανόπουλος αφού αναγνώρισε ότι η βάση της οικονομικής αλλά και κοινωνικής διαστρωμάτωσης του Δήμου μας είναι ο πρωτογενής τομέας, χαρακτήρισε το μπλόκο της περιοχής ως ένα από τα πιο καθοριστικά στον αγώνα των αγροτών, και διαβεβαίωσε τους αγρότες πως θα είναι στο πλευρό τους στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

Τόνισε ότι στην προοπτική της μελλοντική ανάληψης της δημοτικής αρχής, θα δοθεί μεγάλη προσοχή στη λήψη αποφάσεων που θα διευκολύνουν την αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία και παραγωγή, πάντοτε σε συνεχή επαφή με τις συνδικαλιστικές δομές του γεωκτηνοτροφικού κινήματος και τις θεσμικές Ενώσεις του πρωτογενή τομέα.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση