Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες για την διακοπή στην τηλεθέρμανση

Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες με αφορμή την διακοπή στην τηλεθέρμανση:

Πιστοί στην υποχρέωση που έχουμε δεσμευθεί για την ενημέρωση των συνδημοτών μας , αναδεικνύοντας τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον δήμο μας, δυστυχώς επαληθευόμαστε στην προαναγγελία , από την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής για τις δυσμενείς εξελίξεις σχετικά με την τηλεθέρμανση.

Είναι η τέταρτη ημέρα κατά την οποία , οι συνδημότες μας που έχουν τηλεθέρμανση ταλαιπωρούνται , επιβαρύνονται επι πλέον οικονομικά ( όσοι έχουν την δυνατότητα ) , κρυώνουν και δεν γνωρίζουν πότε θα αποκατασταθεί η ομαλότητα – λειτουργία της τηλεθέρμανσης.

Από την ενημέρωση που έχουμε , ο ΑΗΣ Αμυνταίου είναι εκτός λειτουργίας λόγω σοβαρής βλάβης και είναι άγνωστος ο χρόνος επισκευής και λειτουργίας. Ένα φαινόμενο που δυστυχώς την τρέχουσα χειμερινή περίοδο έχει επαναληφθεί δημιουργώντας προβλήματα και προβληματισμό σε όλους μας.

Έναν προβληματισμό που δυστυχώς η νυν δημοτική αρχή δεν φρόντισε παρά τα 4,5 χρόνια που διάγει μη έχοντας κάποιο έργο να κάνει, να πάρει έγκαιρα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή τέτοιων δυσάρεστων καταστάσεων , γεγονός το οποίο έχουμε επισημάνει και στα διοικητικά συμβούλια , αλλά δυστυχώς αναλώνεται στην εφεύρεση δικαιολογιών για την παραπλάνηση των συνδημοτών μας.

Η αυτονόμηση της ΔΕΤΕΠΑ είχε από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Ιωσηφίδη και προβλεφθεί και δρομολογηθεί με την εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων για μελέτη και τα απαραίτητα οικονομικά αποθεματικά στα ταμεία της επιχείρησης .

Απεναντίας η προχειρότητα προσέγγισης του προβλήματος από τον κ. Θεοδωρίδη – Χαριτίδη αποδεικνύεται από το ότι μέτα από την παρέλευση πέντε μηνών από την υπογραφή της σύμβασης (3 Οκτ 2018 ) αναζητούν τράπεζα για Δάνειο για το έργο της αυτονόμησης , έργο του οποίου την εξέλιξη δεν γνωρίζουμε και δεν βλέπουμε.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο Κ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΞΑΝΑ

-Ο-
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση