Οι επιδημίες του χειμώνα: Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν

Ημ/νία Ανάρτησης: 13 Ιανουαρίου, 2023

Οι επιδημίες του χειμώνα-Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν

Ο Δήμος Φλώρινας, με το ΚΕΠ Υγείας που διαθέτει, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε, στη νέα Καμπάνια Ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με τίτλο: “Οι Επιδημίες του Χειμώνα – Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και έναντι της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν τέσσερις ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Ημέρα διεξαγωγής: Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Ώρα διεξαγωγής:18:00 – 19:30

Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg

 

Η live μετάδοση της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα της κεντρικής δομής των ΚΕΠ Υγείας: https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias

Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ.

TAGGED: Φλώρινα,