Αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πισοδεριτών στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Μαρτίου, 2011

pe_pisoderites

 

Ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, Δημήτριος Ηλιάδης, δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πισοδεριτών, ενός Συλλόγου με πολυσχιδή δράση που φέτος συμπληρώνει πενήντα χρόνια ενεργού παρουσίας στα δρώμενα του βορειοελλαδικού χώρου.

Οι κ.κ. Λιάκος Μιχάλης, Παπαδάμος, Τσάμης, Βόϊκος και Δάφας Παντελής εξέθεσαν στον κ. Ηλιάδη τις δραστηριότητες του Συλλόγου (έκδοση εφημερίδας, Λαογραφικό Μουσείο –ενταγμένο στο Δίκτυο Λαογραφικών Συλλογών κλπ) και συζήτησαν, κυρίως, την πρόθεσή τους να διοργανώσουν μέσα στο φετεινό καλοκαίρι το 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙΤΩΝ.

Για την επιτυχή διοργάνωση του Συνεδρίου ζήτησαν την βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο.

Ο κ Ηλιάδης επαίνεσε τους Πισοδερίτες για την δραστηριότητά τους και υποσχέθηκε πως ως Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ως Περιφέρεια γενικότερα θα στηρίξει όπου και όπως μπορεί την διοργάνωση του Συνεδρίου, το οποίο θα αποτελέσει σταθμό στα πολιτιστικά πράγματα της περιοχής μας.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.