Ομόφωνο ΟΧΙ από Δημοτικό Συμβούλιο και φορείς της Εορδαίας στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ

ΟΜΟΦΩΝΟ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

EORDAIA DEH 2 EORDAIA DEH 1Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των φορέων και των Πολιτών στην πρόσκληση για τη σημερινή(31-3-2017) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας , που διεξήχθη στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαϊδας , στα πλαίσια της οποίας συζητήθηκε το φλέγον θέμα της «Πώλησης μονάδων της ΔΕΗ».
Εισηγούμενος το θέμα ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις για την Επιχείρηση της ΔΕΗ , τονίζοντας την ανάγκη κοινής πλεύσης όλων μαζί των φορέων για την αντιμετώπιση των νέων αρνητικών δεδομένων.
Η δημιουργία ενιαίου αγωνιστικού μετώπου ενάντια στη μετοχοποίηση της ΔΕΗ , τονίστηκε και από τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου , αλλά και από τους εκπροσώπους των παρισταμένων φορέων που έλαβαν το λόγο .
EORDAIA DEH 3 EORDAIA DEH 4Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την ομόφωνη ψήφιση της πρότασης του Δημάρχου Εορδαίας , ο οποίος επεσήμανε τα εξής: « Ως Δημοτικό Συμβούλιο επικαιροποιούμε τη διαχρονική και πάγια θέση μας ότι είμαστε εναντίων της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ , άρα και της πώλησης μονάδων . Εκφράζουμε κάθετα την αντίρρησή μας και όλοι μαζί συμμετέχουμε σε όποιες μορφές αγώνα αποφασιστούν από τους εργαζόμενους , όπως πράξαμε και στο παρελθόν. Με αυτή την έννοια και απαντώντας στην πρόταση περί σύστασης Συντονιστικού Οργάνου, εμείς θα συμμετέχουμε δια του Δημάρχου Εορδαίας».

Pin It

Αφήστε μια απάντηση