Η Ώρα της Γης 2018 στον δήμο Αμυνταίου

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αμυνταίου θα συμμετέχει στη διοργάνωση «Η Ώρα της Γης 2018», ύστερα από πρόσκληση της WWF Ελλάς για αυτό και καλούμε τους δημότες να συμμετέχουν με τη σειρά τους στην πολύ σημαντική περιβαλλοντική δράση:

Η «Ώρα της Γης» είναι μια μεγάλη ανοιχτή πρόσκληση σε συμβολική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος προς την παγκόσμια κοινότητα των πολιτών, των πολιτικών, των πνευματικών ηγετών και των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο της Ώρας της Γης, η διεθνής περιβαλλοντική οργάνωση WWF μας καλεί όλους να σβήσουμε τα φώτα για μια μόνο ώρα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της κλιματικής αλλαγής.

Η «Ώρα της Γης 2018» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου και θα διαρκέσει από τις 20:30 έως τις 21:30. Ο Δήμος Αμυνταίου θα προβεί , στα πλαίσια του εφικτού, στη συσκότιση μνημείων και δημοτικών κτιρίων.

Παράλληλα, με δεδομένο ότι η ενεργή συμμετοχή του κοινού αποτελεί πρωτεύουσα προτεραιότητα, θα επιθυμούσαμε τη συνεργασία των δημοτών, οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη δράση, στην ιστοσελίδα «Ώρας της Γης» (http://www.wwf.gr/earthhour/) από όπου μπορούν επίσης να ενημερωθούν για όλα τα δρώμενα, αλλά και για τη σημασία αυτής της παγκόσμιας κοινής πράξης.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση