Ορκωμοσία υπαλλήλων του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Αμυνταίου (φωτο)

Ημ/νία Ανάρτησης: 1 Ιουνίου, 2023

Οκτώ εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», ορκίστηκαν ως μόνιμο προσωπικό του Δήμου Αμυνταίου, σήμερα 1 Ιουνίου 2023 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Αμυνταίου (8)

Η ορκωμοσία έγινε από τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Αφροδίτης Καραούλη, του Προϊσταμένου Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Αβραάμ Θεοδωρίδη, της Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α  κ. Αναστασίας Τσότρα και της Διοικητικής Υπαλλήλου της ΔΗ.Κ.Ε.Α κ.Ουρανίας Βασάκη.

Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Αμυνταίου (9)

Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε και επίσημα το μόνιμο πλέον προσωπικό, ευχήθηκε σε όλες τις υπαλλήλους καλή θητεία, υγεία και δύναμη στη συνέχιση του έργου τους. Εξέφρασε  τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη μονιμοποίηση του προσωπικού που για πολλά χρόνια εργάστηκε με συμβάσεις και προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες,  εξυπηρετώντας ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρίες και  ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Αμυνταίου (2)Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Αμυνταίου (1)

Οι μονιμοποιήσεις αυτές τόνισε,  αποτελούν δικαίωση των συμβασιούχων εργαζομένων  του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» καθώς εκπληρώνουν ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα του Δήμου μας. Τέλος, ο κ. Άνθιμος Μπιτάκης διαβεβαίωσε το προσωπικό ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Δημοτική Αρχή θα στέκονται έμπρακτα στο πλευρό τους στηρίζοντάς τους με όλα τα μέσα

Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Αμυνταίου (11) Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Αμυνταίου (3) Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Αμυνταίου (4)  Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Αμυνταίου (7)  Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Αμυνταίου (10)Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Αμυνταίου (5)

TAGGED: Αμύνταιο, Βοήθεια στο Σπίτι, Δήμος Αμυνταίου,