Π. Κουκουλόπουλος από Τσοτύλι: Οι αγρότες μας χρειάζονται στήριξη με συγκεκριμένα έργα

Ημ/νία Ανάρτησης: 12 Μαΐου, 2023

Π. Κουκουλόπουλος (Τσοτύλι): Οι αγρότες μας χρειάζονται στήριξη με συγκεκριμένα έργα.  

 

«Κάθε αγρότης που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τις καλλιέργειες του καθώς παλεύει χωρίς καμιά ουσιαστική στήριξη, κάθε κτηνοτρόφος που οδηγείται στο κλείσιμο της Μονάδας του εξ αιτίας του δυσβάσταχτου κόστους λειτουργίας, δεν είναι απλά ένα λυπηρό γεγονός, αλλά ένα ακόμα βήμα οπισθοδρόμησης στην μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να κάνει η χώρα για να διασφαλίσει όσο γίνεται περισσότερο την επάρκεια της σε τρόφιμα. 

Μια προσπάθεια που ποτέ δεν πίστεψαν, κάτι που αποδεικνύεται από τα μέτρα που ποτέ δεν έλαβαν, ούτε η Ν.Δ. ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ, και μας οδηγεί στην όλο και μεγαλύτερη αποδυνάμωση της υπαίθρου και τη φυγή των νέων ανθρώπων που μη έχοντας άλλη επιλογή αναζητούν σε άλλα μέρη την τύχη τους και όχι πάντα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 

Χωρίς ύπαιθρο όμως, μια χώρα δεν μπορεί να έχει παρόν και πολύ περισσότερο μέλλον. 

Γι’ αυτό, εμείς στο ΠΑΣΟΚ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την αποφασιστική στήριξη των αγροτών, γεωργών και κτηνοτρόφων,  με άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα που θα εγγυηθούν πρώτιστα ένα ικανοποιητικό εισόδημα, αλλά και τη διασφάλιση των υπηρεσιών που πρέπει να απολαμβάνει κάθε Έλληνας πολίτης όπου κι αν κατοικεί. Το έχουμε αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν, θα το αποδείξουμε και πάλι, έχοντας ενισχυθεί και στηριχθεί με την ψήφο σας στις 21 Μαΐου.» 

Αυτά τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Πάρις Κουκουλόπουλος σε συνάντηση που έγινε στο Τσοτύλι, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του εξέφρασαν τη

δικαιολογημένη αγωνία τους, καθώς βλέπουν τα τελευταία χρόνια να έχουν εγκαταλειφθεί από το κράτος.

Ο κ. Κουκουλόπουλος απάντησε στην αγωνία αυτή δεσμευόμενος για μια σειρά πρωτοβουλιών που θα παρθούν μετά τις εκλογές από το ΠΑΣΟΚ και τον ίδιο.

Π. Κουκουλόπουλος Τσοτύλι (1) (custom) Π. Κουκουλόπουλος Τσοτύλι (2) (custom)

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..
TAGGED: Εκλογές 2023,