Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Ενημερωτική συνάντηση του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας με νέους ερευνητές

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας| Ενημερωτική συνάντηση του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) με νέους ερευνητές

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) με τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ινστιτούτα, υψηλόβαθμα στελέχη του φορέα θα επισκεφθούν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ώρα 14:00.
Σε μία εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό, ο Πρόεδρος της Συνέλευσης του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Κωσταντίνος Χαριτίδης , ο Διευθυντής του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. Δρ. Νεκτάριος Νασίκας και μέλη του ερευνητικού προσωπικού θα ενημερώσουν την επιστημονική κοινότητα του ΠΔΜ και τους νέους επιστήμονες για το σκοπό, το έργο, τις ευκαιρίες χρηματοδότησης και τις δράσεις του φορέα.
Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας ως θεσμός μέσω του οποίου επιχειρείται η βαθιά μεταρρυθμιστική τομή στο πεδίο της ‘Έρευνας και της Καινοτομίας στη χώρα, στηρίζει την ελεύθερη έρευνα και τους νέους ερευνητές με τη χορηγία υποτροφιών σε υποψήφιους διδάκτορες και με τη χρηματοδότηση ερευνητικών έργων για Μεταδιδάκτορες, Ερευνητές και μέλη ΔΕΠ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.
Συνάντηση Ενημέρωσης Νέων Ερευνητών
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, ώρα 14:00
Αμφιθέατρο Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
Πρόγραμμα
14:00 – 14:15
Αφίξεις
14:15 – 14:30
Καλωσόρισμα
Καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης,
Πρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
14:30 – 14:45
Χαιρετισμός
Κώστας Χαριτίδης,
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.
14:45 – 15:15
Παρουσίαση στόχων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.: Παρόν και Μέλλον
Δρ Νεκτάριος Νασίκας,
Διευθυντής Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας
15:15 – 16:00
Συζήτηση (Ερωτήσεις – Απαντήσεις)
Συντονιστής: Ιωάννης Μπάρτζης,
εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Γενική Συνέλευση του ΕΛ.ΙΔ.ΕΚ
16:00 – 16:30
Διάλειμμα – Καφές
16:30
Λήξη

Pin It

Αφήστε μια απάντηση